2018 Mart Ayı Teknoloji Trendleri
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji

2018 Mart Ayı Teknoloji Trendleri

0

Mart Ayı Teknoloji Trendleri

Teknoloji gelişmeye devam ediyor ve bu gelişimde o kadar hızlı bir şekilde oluyor ki takibini ancak profesyonel siteleri izleyerek öğrenebiliyoruz.  Bizde bu makalemizde Mart ayı içerisinde teknolojik gündemleri takip edememiş ve zaman bulamadığından dolayı yeni çıkan ne var bilmek isteyen takipçilerimize bir kolaylık sağlaması için sizinle paylaşmak istedik.

Mobil Dünya Kongresi

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde dev mobil şirketleri Mobil World Congress’te bir araya geldi ve en son cihazları anlattılar. Yeni cihazlara bir baktığımız zaman görüyoruz ki cep telefonları boyutlarını değiştirmedi ancak ekran ve kulaklıklar bakımından farklılıklar yaşandığını görüyoruz.

Dropbox Halka Arz Ediliyor

Dropbox dev bir bulut depolama şirketi olarak biliniyor. Ve hisseleri New York borsasındaki yerini de almış durumda.  Dropbox toplamda 36 milyon hissesini halka arz ediyor. Bunun neticesinde ise toplam 500 milyon dolarlık bir kazanç sağlaması bekleniyor.

2018 Mart Ayı Teknoloji Trendleri

Spotify Halka Arz Ediliyor

Sportify Merkezi İsveç olan bir müzik platformu ve sonunda o da halka arz ediliyor. 2017 yılı verilerine baktığımızda ise 70 milyondan fazla müşterisinin olduğunu görüyoruz. Sportify bu halka arz neticesinde 23 milyar dolar bir değere ulaşacak.

Google Assistant’ı Rutin

Özellikle cep telefonlarında akıllı asistanların ne kadar popüler olduklarını hepimiz biliyoruz ve bunlar ne kadar mükemmel de olsalar sonuçta belli bir sınırı da aşamıyorlar. Mart ayı ierisinde Google Rutin adı verilen yeni özelliğini de tanıttı. Rutin’ e her gün düzenli olarak yaptığınız şeyleri öğrettiğiniz de sizin için onları aynı zamanda hatırlatacak. Örneğin müziği açabilir, panjurları açabilir ve sabah kahvaltısı önerilerinde bulunabilir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir