1. Anasayfa
  2. Teknoloji

1000 TL Altı En İyi 10 Akıllı Telefon


1

İnsanların son zamanlardaki en önemli ihtiyacı iletişim araçlarıdır. İletişim durumunu çok çeşitli faktörlerle sağlamak mümkündür. Ancak size en iyi hizmeti verebilecek nitelikte bir şeyi tercih etmekte de fayda olacaktır. Çünkü sürekli olarak size mağduriyet yaratacak potansiyelde olan şeylerden uzak durmanız iyi olacaktır. Son zamanlarda piyasada yaygın olarak kullanılan iletişim araçlarından bir tanesi, cep telefonlarıdır. Bu telefonlar sayesinde istediğiniz yerde, istediğiniz şekilde insanlarla iletişim kurmanız mümkündür. Fakat cep telefonları arasında da model ve özellik farkı bulunmaktadır. Bunlara dikkat ederek, bir telefon aldığınız takdirde, her işinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Peki akla gelen soru bu özelliklerin neler olduğudur. Bu özellikler, telefonunuzun işlemci hızı, grafik yapısı, kamera boyutu, şarj süresi gibi etmenlerdir. Bunların hepsine dikkat ederek almış olduğunuz telefondan memnun kalmama gibi bir durumunuz bulunmamaktadır.

1000 TL altı akıllı telefonlar

Telefonlar artık günümüzde akıllı telefonlar ve diğerleri olarak iki kategoriye ayrılmıştır. Akıllı telefonlar, diğer telefonların önüne geçerek onların unutulmasını sağlamıştır. Fakat, geçmişte kalan sağlam telefonlar halen şuanda da kullanılmaktadır. Ancak; akıllı telefonlar kadar fonksiyonları bulunmamaktadır. Akıllı telefon alabilmek için güzel bir bütçe ayırabilirsiniz. Ayırmış olduğunuz bütçe karşılığında, değişik markalara sahip ürünlerden alabilirsiniz. Fakat herkesin bütçe durumu o kadar iyi olmadığından ötürü, düşük maliyetli akıllı telefonları incelemekte fayda vardır. 1000 lira altındaki telefonlar sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek niteliktedir. Bunun üstündeki fiyatlara sahip olan telefonlar abartı özelliklere sahiptir. Bu fiyatlara sahip telefonları; General Mobile, Samsung, HTC, LG, İ-Phone gibi firmalardan bulmak mümkündür. Sağlamlık açısından tercih edecek olursanız İ-Phone firmasındaki ürünleri inceleyebilirsiniz. İ-Phone 4 modeli sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve sağlamlığıyla sizi etkileyecektir. Bunun dışında servis garantisi de insanı etkileyen diğer bir noktadır. General Mobile ise bu sene yapmış olduğu atak sayesinde, çok yüksek tutarlarda satışa ulaşmıştır. Çıkarmış olduğu Discovery modeli çok kişi tarafından beğenilmiş ve yılının en çok satılan telefonu olmuştur. HTC ise akıllı telefon konusunda üst düzey bir teknolojiyi yakalamıştır. Müşterileri oldukça memnun olmakla birlikte, yeni çıkan modelleri de takip edilmektedir. Bu telefonları liste biçiminde sıralayacak olursak:

  • General Mobile Discovery

Markanın bu modeli çıktığı ilk günden itibaren, çok kişi tarafından satın alınıp benimsenmiştir. Şuan çeşitli sitelerde bu telefonu 600 küsur liradan bulmanız mümkündür. Telefonun 4 ve 16 GB olan iki farklı seçeneği bulunmaktadır.

  • İPHONE 4S

Apple tarafından üretilen İPHONE 4S deki özellikler diğerlerinden daha üst niteliktedir. Fiyat olarak 900 lira aralığında bu telefonu bulmanız mümkündür. Apple ait olan işletim sistemiyle yönetilmektedir. Bu özelliği sayesinde android telefonlardan sıyrılmaktadır.

  • General Mobile Discovery 2

General Mobile firmasından çıkma ikinci telefon olan Discovery 2, ilk telefondan farklı olarak büyük bir ekran yapısına sahiptir. 1.4 Ghz işlemciye sahip olan telefon çift çekirdeklidir. Bu özelliği sayesinde bütün işlemlerinizi hızlı olarak yapabilirsiniz. Piyasada 900 liradan bulmanız mümkün olabilir.

  • Casper Via V5

Casper marka olan bu telefon modelinde, çok güzel fotoğraflar çekmeniz mümkündür. Geliştirilen kamerası sayesinde, doğal olarak çekeceğiniz fotoğraflar sizin çok hoşunuza gidecektir. Piyasadaki değeri 800 lira olan bu telefonu, sağlam alışveriş merkezlerinden de alma şansına sahipsiniz.

  • Vestel Venus 5.0

Bir Türk markası olan Vestel tarafından imal edilen 5.0 modelindeki cep telefonu için aslında pek bir şey demek mümkün değildir. Çıkarmış olduğu ilk telefondaki kamera özelliği diğer akıllı telefonlara nazaran güzel düzeydedir. Piyasada satışı 650 lira gibi bir değerden yapılan telefonu Vestel bayilerinden de alabilirsiniz.

  • Sony XPERİA M2

Sony marka olan bu telefonun modeli M2’dir. M2 diğer akıllı telefonlara nazaran geniş bir ekran hacmine sahiptir. Piyasadaki değeri 900 lira olan telefonda birçok özelliği gerçekleştirmeniz mümkündür. Geniş bir kamera boyutu olduğundan ötürü güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca 3G bağlantısı sayesinde, kameralı olarak da görüşebilirsiniz.

  • Samsung E5

Akıllı telefon konusunda lider bir statüde olan Samsung markası E5 ürünüyle karşımıza çıkıyor. 1000 lira altındaki alınabilecek telefonlar açısından, E5 modeli önemli bir yere sahiptir.

  • HTC Desire 620G

Akıllı telefonlardaki işletim sisteminin en iyi uygulandığı HTC telefonu için, birçok şey söylemek mümkündür. Kendi işletim sistemleri sayesinde android işletim sistemine ait telefonlardan tamamiyle sıyrılmıştır. Ancak; insanlar biraz pahalı olduğu kanısından ötürü bu telefonu tercih etmekten çekinirler.

  • LG 802 G2

Müthiş bir ekran çözünürlüğü başarısını yakalayan LG markası, bu başarısını 802 G2 modelinde de göstermeyi başarmıştır. Piyasada 700 lira dolaylarında gezen bir telefon olması sebebiyle, birden çok firma satış hakkını almak istemiştir.

  • Sony XPERİA ST23 Mikro

Sony marka telefon firmasının ST23 Mikro telefonu, dayanıklılığıyla ön plana çıkmaktadır. Telefondaki diğer bir göze çarpan değeri ise, fiyatıdır. 250 lira dolaylarında gezen fiyatı sayesinde. Birçok telefon firmasından sıyrılan bir yapıya sahiptir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 2 Ekim 2015

    Telefon önerileri çok yerinde ve açıkcası cebe uygun olmuş abartıya kaçmadan işimizi görücek telefonları sıralamışsınız keşke birde ASUS serisini ekleseydiniz genelde tüm telefonları 1000TL nin altında ve intel işlemci kullanması nedeniyle çok üstün performans sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir